Kære klubformænd i Sydjysk Hovedkreds.

Jeg bliver nødt til at ulejlige jer én gang til, eftersom jeg har ikke modtaget en eneste tilbagemelding på de opfordringer, der hidtil er udsendt.

Efter 8 år som formand for Sydjysk Hovedkreds, genopstiller jeg ikke på generalforsamlingen den 16. marts 2024. Jeg har betragtet opgaven som en slags borgerligt ombud, men jeg har mange andre frivillige opgaver og efter at være fyldt 72 må jeg trække alderskortet og prioritere ift., hvad min energi rækker til. Der skal derfor findes mindst én ny kandidat til bestyrelsen eller formandsposten.

Det behøver ikke at være én, der i forvejen er formand for en lokal klub, men I kender jeres medlemmer og kan vurdere og “prikke” mulige kandidater.

På opfordring fra Michael Andersen på sidste generalforsamling har vi beskrevet opgaverne for at illustrere, hvad man som bestyrelsesmedlem/formand går ind til. Opgavefordelingen kan sagtens ændres, så den passer til sammensætningen af den til enhver tid siddende bestyrelse, og ingen er forpligtet ud over egne evner.

Interesserede er velkomne til at kontakte mig, hvis de har yderligere spørgsmål til bestyrelsesarbejdet.

Den tidligere opfordring fra 4. november kan findes på Hovedkredsens hjemmeside med links til funktionsbeskrivelser – http://sydjysk-hk.dk/2023/11/04/kandidater-efterlyses-til-sydjysk-hovedkreds-bestyrelse/

Det ville være skønt, hvis der kunne være en løsning i sigte i god tid inden den 16. marts 2024 😊
På forhånd tak!

Mvh.

Karl

   Sydjysk Hovedkreds
 Karl Posselt
Formand
(   * formand@sydjysk-hk.dk
Web, Adresse, Hjemmeside, Internet, Symbol, Ikon http://sydjysk-hk.dk/  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *