Søndag den 10.3 var samtlige hold i A-rækken samlet for at spille afslutningsstævne. KS andethold havde forlængst meldt sig ud af kampen om de øverste placeringer og fristede nu en tilværelse i bunden af rækken. KS kæmpede nu om at undgå sidstepladsen, der gav nedrykning til b-rækken, hvor man stiller med 4 mands hold.

KS kæmpede mod Varde 2, der skulle møde Springeren 2 mens KS skulle møde Ribe 1. I kampen mellem Springeren 2 og Varde 2 var Varde allerede fra start handicappet af kun at stille med 5 spillere – og da Springeren hurtigt kom foran var deres chancer minimale.

Til gengæld gik der lang tid før den første afgørelse kom mellem KS og Ribe. Det var Oleksandr Litvinov, der spillede remis med Per Andersen. Da Gani Prekazi senere vandt et flot parti efter at være blevet presset i åbningsspillet, så det rigtig godt ud for Kolding.

For en gangs skyld blev et af Søren Fløs remistilbud afslået. Det var en dårlig beslutning af hans modstander Simon Ladefoged da han få træk senere tabte. Søren er nu på 1700 i rating. Det højeste Søren har haft i mange år og sikkert et mål han har sat sig. Måske er det bare et delmål. Nu var 7. pladsen i forhold til Varde 2 sikker og nu var det spændende om KS også kunne passere Ribe.

Søren Fleron spillede mod sine bysbørn. Bysbarnet Herman S. Petersen mødte Søren en dag hvor det bare kørte for ham og Søren spillede pointet sikkert hjem. Gerrit Toet var oppe mod Hans E. Leimand. Det blev remis med en bonde mindre til Gerrit. De er så flinke i Ribe. Knap så flink var Hans Peter Ilkjærs modstander Ulrik Germundsson, der fik indtil flere bønder så langt frem, at de truede med at gå i dronning. Så Hans Peter måtte ned. Efter en vanskelig start i A-rækken viste holdet fremgang og formåede at blive i rækken. Flot

I det hæsblæsende nedrykningsdrama har vi helt glemt kampen om topplaceringerne. Den gik til Haderslev 2, der holdt skansen foran Fredericia 3. Der er ingen oprykning i år, da strukturen ændres i hovedkredsen efter ændringer fra næste sæson. Alt i alt et vellykket stævne, hvor Rene Lorentzen stod for forplejningen og undertegnede var kampleder.

http://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=421&teamTourId=94


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *