Generalforsamling

Den 6.5 var der generalforsamling. Det blev en aften med mange gode diskussioner. Engagementet var stort. Alle ville det bedste for klubben – der var bare forskellige holdninger hvilke tiltag var de bedste.

De mest banebrydende ting aftenen bød på var en kontingentnedsættelse på 200 kr. om året. Klubben har efterhånden oparbejdet en så sund økonomi, at det er muligt. Desuden var der vedtægtsændringer til afstemning. Den største ændring her er, at klubben fremover består af 4 bestyrelsesmedlemmer i stedet for som tidligere 5. Ole Grimstrup ønskede at udtræde af bestyrelsen. Den består fremover af Michael Andersen, formand – John Erthmann kasserer, Mads Bucka og Søren Fleron Jensen. Vedtægtsændringerne blev vedtaget.

I forbindelse med generalforsamlingen var der også præmieuddeling. På billedet ses Søren Fleron Jensen, klubmester gr. B. Michael Andersen, klubmester gr. A. Gani Prekazi mester i lynskak og Oleksandr Litvinov nr. 2 i gr. B. Anders Balle var fraværende. Han vandt både topscorerpokalen og blev nr. 2 i klubmesterskabet gr. A.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *