https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=420&teamTourId=94

Holdturneringen nærmer sig sin afslutning. Der resterer 2 runder og KS ligger på en 2. plads. I år er der ingen oprykning, da 2. division nedlægges fra næste sæson. Til gengæld vil der være udvidet nedrykning fra mesterrækken. Derfor må målsætningen for KS førstehold være en placering blandt de øverste fire hold.

Holdet har som nævnt klaret sig rigtig godt og sidste rundes resultat på 4½-3½ mod Varde var meget over forventning i koldingensernes favør. Rene Lorentzen har overtaget holdlederhvervet efter Ole Grimstrup og han fører an med gode resultater i holdkampene. Holdmoralen er god og til næste rundes kamp mod Evans stiller vi igen i stærkeste opstilling.

Det er første sæson for andetholdet i A-rækken og de har været overmatchet i de fleste kampe. Mest udbredt har det været, da holdet spillede mod Springeren 2 og Fredericia 3. Her stillede Fredericia 3 med Niels Nybo Jacobsen med næsten 2100 på førstebrættet. Holdet kæmper bravt videre og sidst blev det til en 4-2 sejr over Varde 2. De sidste 2 kampe er mod hold, der også ligger i den underste del af tabellen, så der er muligheder. Hvis holdet undgår en sidsteplads og dermed nedrykning må det betegnes som en succes.

https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=421&teamTourId=94


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *