Der er lagt op til en spændende mandag den 19.2, når klubmesterskabet i gruppe A og B afgøres.

I gruppe A er det meget tænkeligt, der er et tronskifte på vej. Der er tre mulige kandidater. Mads Bucka, Michael Andersen og Anders Balle.

Bedst ligger Mads, med 5 points. Mads har leveret en koncentreret indsats og spillet sine partier fuldt ud. Han har spillet meget skak de senere år, og specielt hans slutspil er blevet forbedret. Mads nærmeste udfordrer er Michael Andersen med 4½ points. Undertegnede Michael Andersen, har forsøgt at få gode reslultater mod mine onde ånder fra tidligere. Jørgen Svendsen og Ole Grimstrup. Begge gange blev det remis med sort, og det var i orden. Jeg har til gengæld været heldig mod Mads Bucka og John Erthmann, hvor begge parter mere eller mindre har sat en officer i slag. Anders har 4 points og skal møde Mads og skal vinde for at have en chance for at blive klubmester. Anders har spillet stabil skak, men har ikke formået at drive det ud over remisgrænsen. Udefra set så det dog ud til han burde have vundet partiet mod Nikolaj.

I gruppe B står klubmesterskabet mellem Oleksandr Litvinov og Søren Jensen. Oleksandr har 4 points og Søren 3½. Spændingen forstærkes blot af, at de to skal mødes indbyrdes.

https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28409&groupId=11383&curtab=tour-table

https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28409&groupId=11385&curtab=tour-table


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *