Klubmesterskabet afgjort

Mandag den 19.2 blev klubmesterskabet afgjort i Gruppe A og B. I gruppe A var der 3 kandidater. Mads Bucka, Michael Andersen og Anders Balle med henholdsvis 5 points, 4½ og 4 points.

Anders og Mads skulle mødes med Anders som hvid. Der blev spillet e4 og Mads svarede med c5 og et skælmsk smil. De to spillere har spillet et hav af partier mod hinanden – en del af dem også på bagsædet af min bil på vej til holdkampe, hvor der er spillet skak på telefonen. Mads fraveg sit normale c6 og kom ud i ukendt terræn. Partiet var et kampparti som for en “tilskuer” som mig var svært at danne mig et overblik over bl.a. fordi jeg blev udfordret kraftigt af Nicolai, der spillede sort i fransk åbning med tidligt c5. Nicolai og jeg spillede også et kampparti. Det var bestemt ikke noget fejlfrit parti. Til sidst endte jeg som vinder af partiet, og opmærksomheden faldt nu på Anders og Mads parti. Anders endte med at vinde til sidst. Det betød så undertegnede Michael Andersen kunne kalde mig klubmester for 3. år i træk. Det er selvfølgelig en præstation jeg er glad for og stolt af. Anders og Mads endte på ligestilling – dog med Anders med bedst korrektion og han får dermed andenpladsen.

https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28409&groupId=11383&curtab=tour-table

I gruppe B var der også spænding. Nr. 1 og 2 Oleksandr Litvinov og Søren Jensen skulle mødes. De havde før partiet henholdsvis 4 og 3½ points. Søren vandt relativt ubesværet og det er nu anden gang Søren slår Litvinov. Så Søren bliver klubmester i gruppe B og Oleksandr bliver nr. 2. Tillykke til præmietagerne – de vil blive betænkt ved generalforsamlingen.

https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28409&groupId=11385&curtab=tour-table

Knap er den ene turnering slut før den næste starter. Det drejer sig om Kolding Vinter EMT, der har første runde 26.2 med 20 deltagere. Heraf hele 8 spillere fra andre klubber.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *