SGP på Midtgården

Lørdag den 2.12 arrangerede Springeren og Kolding Skakklub Sydjysk Grand Prix på Midtgården. 57 spillere var forhåndstilmeldte og 52 mødte op. Kolding Skakklub var repræsenteret ved Anders Sullestad Balle og Gani Prekazi. Anders fik førstepræmie i sin klasse, mens Gani fik en midterplacering lige uden for præmierne.

Springeren var repræsenteret med flere spillere end KS og alle placeringer kan ses på DSU-Sydjysk Grand Prix Kolding. Da det var et relativt omfangsrigt arrangement var der adskillige medlemmer, der hjalp til. Rene Lorentzen og Hans Peter Ilkjær stod for forplejningen, og de sørgede for vi alle blev mætte samtidig med de havde et ret bredt udvalg af varer. Søren Flø Sørensen og Michael Andersen var med som turneringsledere. Jens Ingemann var hovedansvarlig for turneringens afvikling, og der skulle justeres en del, da der var frafald i flere klasser.

Selv havde jeg fornøjelsen af at lede skoleskakgruppen. De spillede i grøn afdeling, hvor pladsen var lidt trang, da gruppen bestod af 15 spillere, og deres forældre, der stod rundt om og strakte hals for at se deres børn spille. Alt gik fint. Vi besluttede at nøjes med 9 runder i stedet for de planlagte 10. Det var en god beslutning. Som afslutning fik hver skoleskakspiller den af Claus Marcussen nyindkøbte plakette, med et flot motiv af SGP. I voksengruppen blev der som sædvanligt spillet 7 runder.

Iøvrigt var det godt at se, at nogle af skoleskakspillerne fra sidste år nu er flyttet op i voksengruppen. Det viser der er kontinuitet i forløbet, og det lover helt godt for fremtiden. Jeg vil godt sige tak til de, der var med til at organisere denne turnering. Vi vender tilbage næste år.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *